Mangelberufe Zuwanderung Ausbildungsberufe Ausbildungsgehälter

Të aplikosh vet është shumë punë e komplikuar për ty? At’herë mos u lodh! Vetëm APLIKO, ose na dergo në emailin info@puno.al, kërkesen që të ndërmjetsojmë për ju dhe ne do të ju ndihmojmë. Ne mund të ndërmjetsojmë që ju të merrni Kontratën e Punës, por jo edhe Vizën të cilen e jep Ambasada.

Copyright © 2017  Puno.al

Puno.al


Ballina Apliko Pytje Rreth ne

Nuk ka rëndësi se nga vini, por se ku dëshironi të shkoni!

Ne jemi një Ndërmarrje, që është e specializuar për profesionistë nga Kosova. Kosova nuk është vetëm shteti më i ri në Evropë, por ka edhe popullsinë më të re në Evropë. 74% e popullsisë është nën moshen 35 vjeç. Pothuajëse saktësisht papunësia më e lartë në mesin e të rinjve në Kosovë. Jashtë vendeve gjermanfolës, nuk gjen asnjë komb tjetër që e njeh gjuhen gjermane si kosovarët. Andaj ne kemi hapur këtë Webfaqe me qëllim që të ju ndihmojmë, me informata falas, rreth mundsive të ndyshme për Punë në Gjermani.

Ndërmarrje Ndërmjetsuese

Përveq se Ndërmjetsojm, edhe ndihmojm me informata se si ju duhet të kërkoni vetë vende Pune. Për të parë se si duhet të kërkoni vetë Punë vizitoni këtë LINK dhe pyesni përmes komentimit, me qëllim që edhe të interesuarit e tjerë të cilët kan pytjen të nejtë ta kenë të kjartë. Mos pyesni në Chat.

Ne nuk kemi vene Pune në Ndërmarrjen tonë. Ne kërkojm Punë për të tjeret, përmes portaleve të ndryshme në internet dhe nëpërmjet kontakteve tona! Fillimisht duhet të plotësoni disa kritere që të mundë të aplikoni më tutje. Të dini se si duhet punuar me e-mail, Microsoft Office, Adobe Reader (pdf), dhe të njihni Gjuhen Gjermane. Më pas mund të na Kontaktoni. Ju duhet të jeni i vetëdijëshëm se ku jeni dhe ku dëshironi të shkoni d.m.th Qfar keni bërë deri më tani, dhe Qfar dëshironi të bëni (konkretisht qfarë Pune). Nuk i pranojmë Aplikacionet në të cilat tek Pytja se qfarë deshironi të Punoni, përgjigjja është: çfardo, gjithqka, krejt i di, ose Baushtell ejt. Aplikacioni duhet mbushur me seriozitet. Ne nuk ju njohim personalisht, kështu që ne nuk duhet të kemi asgjë të pakjartë në përgjigjjet e juaja.

_______________________________________________________________________

SHËRBIMET TONA

AUSBILDUNG - është shkollim i specializuar, pas shkollës së mesme. Ausbildung është mundësia më e mir dhe më e letë për të rinjët Shqiptarë për Punë në Gjermani. Egzistojnë lloje të ndryshme të Ausbildung. Gjermania ka nevoj për Personel të Aftësuar.

PUNË
 - ME KUALIFIKIM - Në qoftëse keni Kualifime si p.sh. Patent Shofer CE nga Gjermania, ose që njihet në krejt Europën, jeni Inxhinier i Diplomuar etj. Atëher mund të Aplikoni edhe për Punë.
  -
PA KUALIFIKIM - Ne nuk ofrojm kësi lloje të vendeve  të Punës p.sh: Punë Ndërtimtarie

PUNË SEZONALE - Vetëm për Studenta e mundëshme. Afati i aplikimit nga 15 Shtatori deri më 30 Nëntor.

STUDIME
- BACHELOR
 - MASTER

www.000webhost.com