Mangelberufe Zuwanderung Ausbildungsberufe Ausbildungsgehälter

Të aplikosh vet është shumë punë e komplikuar për ty? At’herë mos u lodh! Vetëm APLIKO, ose na dergo në emailin info@puno.al, kërkesen që të ndërmjetsojmë për ju dhe ne do të ju ndihmojmë. Ne mund të ndërmjetsojmë që ju të merrni Kontratën e Punës, por jo edhe Vizën të cilen e jep Ambasada.

Copyright © 2017  Puno.al

Puno.al


Ballina Apliko Pytje Rreth ne

GJUHA

Hapi i parë të cilin duhet bërë është të bëni Provimin e Gjuhes, dhe të merni Çertifikatën. Sprachzertifikat Niveli B1 për Kosove vetëm nga Göthe Institut ose ÖSD në Prishtinë.

Göthe Institut -  http://slzprishtina.org/ (më i Preferuar)
ÖSD -  http://oesi-prishtina.net/   .
_______________________________________________________________________

VIZA PUNE

Me keqardhje më duhet të themi se, ne ndihmojm vetëm në Ndermjetsimin për kërkimin e Punës të cilën ti dëshiron ta ushtrosh në Gjermani, në cilindo qytet që dëshiron të punosh. Ne kërkojm Kontratë për Punë, më pas me atë mund të aplikosh për VIZË në Ambasad. Këtu ke Informatat për Aplikim për

VIZË-PUNE: https://goo.gl/ZwJOnT  
AUSBILDUNG: https://goo.gl/Ahk3ho  .
FLETAPLIKATIONI: https://goo.gl/3rrQ5D         .
_______________________________________________________________________

LLOJI I PUNËS

I/E Nderuar lloji dhe vendi i Punës është sipas dëshirës tuaj. Ne nuk jemi Firmë e cila ofron vende Pune, por jeni përgjegjës vetëm për Ndërmjetësimin, dmth ne ju informojmë juve se qfar Dokumenta duhet të na dërgoni përmes postës në Gjermani, që ne të mundë të fillojm të Kërkojm edhe Aplikojm në vende të ndryshme të Punës, sipas dëshirës tuaj. Kuptohet se ata të cilët kan më shum përvoj pune, diploma, çertifikata për pjersëmarrje të ndryshme do të ken mundësi më të mira për të gjetur më shpejt një Vend adekuat për të Punuar.

_______________________________________________________________________

Për sa bëhet Kontrata?

Më duhet t’ju themi se është e pamundëshme ta dijmë se sa zgjasin proceset e ndryshme. Për shkak se ato ndryshojnë dhe varen nga faktorë të ndyshëm si p.sh. Oraret e punës të Firmave të ndyshme, Festat kur nuk punohet, Transferi i Letrave me Post mes Kosovës dhe Gjermanis apo anasjelltas, dhe Faktorë të tjerë.

_______________________________________________________________________

Ku e keni Lokalin?  A mund të Takohemi?

Për momentin nuk kemi Lokal në Kosovë, ne gjindemi kryesisht në Gjermani. Por, ditët në vijim e kemi në plan të kemi nji Lokal në Gjilan, për atë do të informoheni Online këtu.
Më shum në Blog.

www.000webhost.com