Mangelberufe Zuwanderung Ausbildungsberufe Ausbildungsgehälter

Të aplikosh vet është shumë punë e komplikuar për ty? At’herë mos u lodh! Vetëm APLIKO, ose na dergo në emailin info@puno.al, kërkesen që të ndërmjetsojmë për ju dhe ne do të ju ndihmojmë. Ne mund të ndërmjetsojmë që ju të merrni Kontratën e Punës, por jo edhe Vizën të cilen e jep Ambasada.

Copyright © 2017  Puno.al

Puno.al


Ballina Apliko Pytje Rreth ne

Për të gjitha pytjet dhe kërkesat, ne preferojm e-mail-in si metod e kontaktimit. Por nëse deshironi të flisni me ne, me zë në Viber, atëher gjthmon para se të na bëni thirrjen, Apliko dhe na shkruani shkurt:

Unë jam “Emri Mbiemri”, a mund të flasim për Punë në Gjermani?

Dhe prisni deri të ju përgjigjemi apo të ju thërrasim.
Në raste të rralla nuk mund të përgjigjemi deri ditën e nesërme.


Ne gjindemi vetëm Online!
Zyre nuk kemi!

E-mail:
  info@puno.al

Vetëm në Viber !
 +49 162 3073600

www.000webhost.com