Mangelberufe Zuwanderung Ausbildungsberufe Ausbildungsgehälter

Të aplikosh vet është shumë punë e komplikuar për ty? At’herë mos u lodh! Vetëm APLIKO, ose na dergo në emailin info@puno.al, kërkesen që të ndërmjetsojmë për ju dhe ne do të ju ndihmojmë. Ne mund të ndërmjetsojmë që ju të merrni Kontratën e Punës, por jo edhe Vizën të cilen e jep Ambasada.

Copyright © 2017  Puno.al

Puno.al


Ballina Apliko Pytje Rreth ne

Punësimi dhe jetesa në Gjermani
Zentrale Auslands und Fachvermittlung (ZAV) - Informacione në lidhje me lejën e qëndrimit, përkatësisht parakushteve dhe procedurave për nënshtetaset dhe nënshtetasit e Republikes së Kosovës

A mendoni të ndërtoni një të ardhme në Gjermani?
   - Qasja juaj në tregun gjerman të punës përmes rregulloreve të reja!
   - Rrugët e marrjes së lejes së punësimit për aplikueset dhe aplikuesit me kualifikim të veçantë.

Ambasada Gjermane

Këtu mund te bëni TERMIN online! LINK

Deutsche Botschaft * Hier finden Sie die Merkblätter zur Visum Beantragung. - Këtu mund të kërkoni informatat  se cilat dokumente ju duhen për të Aplikuar për Viza të Punës apo për Ausbildung. Gjithashtu e keni Formularin të cilin duhat ta plotësoni pa as një gabim, që më pas ta dorzoni në Ambasad.

Formulari për Punë Sezonale

Eine Immatrikulationsbescheinigung oder Studienbescheinigung dient Studenten ergänzend zum Studentenausweis als Nachweis für ihre Immatrikulation an einer Hochschule. Die Bescheinigung ist dabei in der Regel für ein Semester oder Trimester gültig und wird von der Hochschulverwaltung ausgestellt.

Anerkennung schulischer Bildungsnachweise aus dem Ausland

Dieses gilt nur für Baden-Württemberg ! LINK Für Andere Bundesländer müsst ihr euch selbst helfen.

Das Regierungspräsidium prüft schulische Bildungsnachweise, die im Ausland oder in anderen Bundesländern erworben wurden, vergleichen diese mit schulischen Bildungsabschlüssen aus Baden-Württemberg.

Zusätzliche Bewerbungs Anhang

Dokumentat të cilat duhet bashkangjitur, gjat aplikimit për Ausblidung apo Punë përmes e-mailit apo edhe me post.

Die zwei hier sind MUSTER Dokumente!
Keto jan Dokumente SHEMBULL!

DOC 1

DOC 2

Ausbildung

Arbeit

Aplikations
Formular

Immatrikulations-bescheinigung

Antragsformular

Gebührenerlasung

Lebensluaf

Andere

www.000webhost.com