Mangelberufe Zuwanderung Ausbildungsberufe Ausbildungsgehälter

Të aplikosh vet është shumë punë e komplikuar për ty? At’herë mos u lodh! Vetëm APLIKO, ose na dergo në emailin info@puno.al, kërkesen që të ndërmjetsojmë për ju dhe ne do të ju ndihmojmë. Ne mund të ndërmjetsojmë që ju të merrni Kontratën e Punës, por jo edhe Vizën të cilen e jep Ambasada.

Copyright © 2017  Puno.al

Puno.al


Ballina Apliko Pytje Rreth ne
Mirësevini!

Ne jemi një Ndërmarrje, që është e specializuar për profesionistë nga Kosova. Kosova nuk është vetëm shteti më i ri në Evropë, por ka edhe popullsinë më të re në Evropë. 74% e popullsisë është nën moshen 35 vjeç. Pothuajëse saktësisht papunësia më e lartë në mesin e të rinjve në Kosovë. Jashtë vendeve gjermanfolës, nuk gjen asnjë komb tjetër që e njeh gjuhen gjermane si kosovarët.

Andaj ne kemi hapur këtë Webfaqe me qëllim që të ju ndihmojm, me informata falas, rreth mundsive të ndryshme për Punë në Gjermani.

Për Risi/Lajme nga Puno.al mund të vijoni Postimet në Blog & Facebook Page.

Në Blogger mund të regjistroheni edhe si SUBSCRIBER, ashtu që më pas të merrni nga një e-mail për gjdo risi.

www.000webhost.com